info@loodgieterrotterdam.org

Lekkages

Lekkages

Lekkage is een erg verveld iets, het kan ook veel schade aan uw woning geven. Zorg bij constatering van een lekkage dat het snel gerepareerd wordt. Wanneer u hier te lang mee wacht, zal de kosten van de schade alleen maar vergroten. Bij een snelle aanpak van de lekkage kunt u de kosten beperken.

Lekkage in de waterleiding

Als u lekkage heeft in een waterleiding, zorg er dat voor dat u meteen de waterleiding dicht draait. Als u deze hoofdkraan heeft dichtgedraaid, zal het water wat uit de leiding komt stoppen. Bel dan meteen een loodgieter op, die de leiding kan repareren. Als de leiding gerepareerd is, kan de hoofdkraan weer open, en kunt u weer gebruik maken van uw water.

Daklekkage

Het is ook mogelijk dat er water vanuit het dak komt. U kunt dit vaak zien aan bruin water wat vanuit het plafond naar beneden loopt. U kunt hiervoor een dakdekker bellen, of een loodgieter. De meeste loodgietersbedrijven hebben zelf al een dakdekker in dienst, dus het maakt niet uit wie u belt. Wij beschikken ook over dakdekkers, die uw dak kunnen repareren. Soms kan de lekkage al komen doordat er een scheve dakpan op het dak ligt, onze dakdekkers zullen dit voor u dan repareren. Last van een daklekkage? Gielen Dakbedekking staat 24/7 voor u klaar!

Lekkage in de Riolering

Een lekkage in de riolering kan erg veel stank met zich meebrengen. Vaak is de geur niet goed te plaatsen waar het precies vandaan komt. Loodgieter Rotterdam beschikt over een rookmachine, die rook in het riool blaast, zo kunt u snel zien waar de lekkage is. Op de plek waar de lekkage is, komt rook tevoorschijn en kan de loodgieter op deze plaats de leiding dichten.